Marja - Werving & Selectie

De juiste persoon op de juiste plek, dat is altijd mijn streven en Beter Thuis Wonen is een goede werkplek om dat te realiseren. Het is een organisatie die mensen in hun kracht zet. Als mensen mogen doen waar ze goed in zijn, profiteert iedereen daarvan: de medewerker zelf, de cliënt en de organisatie. Ook ik heb dit mogen ervaren en daarom past mijn ambitie bij de missie van Beter Thuis Wonen.

Ik ben verantwoordelijk voor het hele werving- en selectieproces, vanaf het ontstaan van de vacature tot het screenen van kandidaten en voeren van sollicitatiegesprekken. Samen met collega’s van de verschillende afdelingen zorg ik ervoor dat de juiste persoon gevonden wordt. Het analyseren van de arbeidsmarkt, het inzetten van innovatieve wervingsinstrumenten, bedenken van campagnes en het opbouwen en onderhouden van een netwerk is een leuke en uitdagende klus. Dit doe ik uiteraard niet alleen. Samen met m’n collega's van Communicatie en HR zetten wij Beter Thuis Wonen nog steviger op de kaart.

Interne mobiliteit is belangrijk bij Beter Thuis Wonen, we willen dat mensen het naar hun zin hebben in hun functie. Als een functie niet meer bij een persoon past, gaan we kijken naar mogelijkheden om daar iets aan te veranderen. Het belangrijkste is dat iemand het werk met plezier doet en dat medewerkers gehoord worden. Ik ben er trots op dat ik bij het opzetten van het nieuwe functiehuis de ruimte krijg om zelf inhoud aan nieuwe functies te geven. Beter Thuis Wonen kijkt niet alleen naar bestaande functies, maar naar functies die vooruitstrevend en toekomstgericht zijn.

Maak kennis met ons
Ontdek waarom wij in de zorg werken.
Draait om mensen.

"Bij Beter Thuis Wonen ligt de focus op de mensen zelf,
op hun veerkracht en wat belangrijk is in hun leven,
zodat zij de regie in eigen handen houden.”

Edwin Beekman, Bestuurder


Lees onze Privacyverklaring