Verzorgende IG - Buitenhof Hattem
Gelderland Noord, Uren in overleg
Werk doen waar je hart ligt, met collega’s die net zo bevlogen zijn als jij. Een betrokken organisatie die enthousiasme omarmt en eigen initiatief op handen draagt. Zo leuk kan zorg zijn! Bij Beter Thuis Wonen leveren we de zorg met aandacht en plezier en heel graag samen met jou! Ben jij Verzorgende IG'er en wil jij voor een kleinschalige woonvorm aan de slag gaan? Kom dan werken op onze locatie Buitenhof in Hattem.
Verpleegkundige - Buitenhof Hattem
Gelderland Noord, Uren in overleg
Werk doen waar je hart ligt, met collega’s die net zo bevlogen zijn als jij. Een betrokken organisatie die enthousiasme omarmt en eigen initiatief op handen draagt. Zo leuk kan zorg zijn! Bij Beter Thuis Wonen leveren we de zorg met aandacht en plezier en heel graag samen met jou! Ben jij Verpleegkundige en wil jij voor een kleinschalige woonvorm aan de slag gaan? Kom dan werken op onze locatie Buitenhof in Hattem.
Medewerker Slaapdienst Buitenhof - Hattem
Gelderland Noord, Uren in overleg
Zorg is (ook ’s nachts) zoveel meer dan alleen het aandoen van steunkousen. De extra taken die er mogelijk zijn binnen een team, maakt het werk extra leuk, gevarieerd en geeft veel verantwoordelijkheid. Houd je van uitdaging en onverwachte? Zie jij ook de voordelen van werken in de nacht? Dan is dit de juiste uitdaging voor jou!
Medewerker Nachtzorg - Buitenhof Hattem
Gelderland Noord, Uren in overleg
Zorg is (ook ’s nachts) zoveel meer dan alleen het aandoen van steunkousen. De extra taken die er mogelijk zijn binnen een team, maakt het werk extra leuk, gevarieerd en geeft veel verantwoordelijkheid. Houd je van uitdaging en onverwachte? Zie jij ook de voordelen van werken in de nachtdienst? Dan is dit de juiste uitdaging voor jou!
Locatiemanager - Buitenhof Hattem
Gelderland Noord, 32 uur per week
Ben jij ondernemend, draag je de zorg een warm hart toe, ben je bedrijfsmatig sterk en gericht op ontwikkeling? Schakel je moeiteloos tussen de diverse rollen: van strategisch/tactisch naar operationeel en van bewoner naar verwijzer? Gaat jouw hart sneller kloppen als jouw locatie op rolletjes loopt en de medewerkers kunnen groeien en ontwikkelen?
Huishoudelijke Ondersteuner - Buitenhof Hattem
Gelderland Noord, Uren in overleg
Ligt jouw hart in de zorg en wil jij écht met voldoende tijd en persoonlijke aandacht zorgen? Ben jij Huishoudelijke medewerker en wil jij voor een kleinschalige woonvorm aan de slag gaan? Wil je daarnaast belangrijk en dankbaar werk doen? Kom dan werken op onze locatie Buitenhof in Hattem.
Helpende - Buitenhof Hattem
Gelderland Noord, Uren in overleg
Ligt jouw hart in de zorg en wil jij écht met voldoende tijd en persoonlijke aandacht zorgen? Ben jij Helpende en wil jij voor een kleinschalige woonvorm aan de slag gaan? Kom dan werken op onze locatie Buitenhof in Hattem.Draait om mensen.

"Bij Beter Thuis Wonen ligt de focus op de mensen zelf,
op hun veerkracht en wat belangrijk is in hun leven,
zodat zij de regie in eigen handen houden.”

Edwin Beekman, Bestuurder


Lees onze Privacyverklaring