← Vorige pagina
The finishing touch
20 november 2017


Een trouwjurk uitzoeken is een feestje waar iedere aanstaande bruid naar uitkijkt. Je gaat niet over één nacht ijs. Je hebt vast en zeker al een trouwmagazine gekocht en hebt inspiratie opgedaan op internet. Je weet al precies wat je mooi vindt. Je gaat op zoek naar de juiste leverancier waar ze jouw stijl verkopen en je gaat passen.

Accessoires
Het is niet alleen de trouwjurk wat jouw laat stralen. Minstens zo belangrijk zijn de accessoires. Zoals de lingerie, sluier, schoenen en niet te vergeten de sieraden. Bedenk dat je dit niet meteen hoeft te beslissen een bruidsmodezaak heeft vaak een beperkt assortiment. Kijk dus gerust verder en om je heen, maar neem bij een volgende pasbeurt wel de sieraden die jij hebt uitgekozen mee. Zo zie je meteen of het past en of het jouw echt laat stralen.

Top 4 Bruidsaccessoires
• Bruidskroon
Dit klinkt heel erg bling bling en dat kan het ook zeker zijn. Maar dat hoeft niet. Dat ligt er aan van welk materiaal hij is gemaakt: parels, bloemen, linten. Er zijn vele mogelijkheden. Heb je al een idee hoe je je haar draagt op jouw bruiloft? Laat je kapper ook meedenken en neem vooral een foto van je bruidsjurk mee.
• Ketting
Heb je een open rug? Denk dan ook eens aan een ketting die op je rug gedragen wordt. Of een ketting die ook een (klein) detail op je rug heeft. En ben je zelf bijvoorbeeld helemaal gek van een Mi Moneda ketting waarom zou je dan ook niet op je bruiloft dragen? Het past bij jou. Geef je zelf een cadeautje door een nieuwe ketting uit te zoeken. Na de bruiloft heb je ook nog een leuke herinnering telkens als je hem draagt.
• Oorbellen
Een paar mooie oorbellen mogen niet ontbreken. Pas het soort oorbellen, hangers/parel/goud of zilver wel aan bij je jurk en de andere sieraden.
• Armband
Je maakt je outfit helemaal af met een mooie armband. Zeker wanneer je geen of weinig mouw hebt. Als ze kiest voor een Mi Moneda ketting kies daar dan ook een bijpassende Mi Moneda armband bij uit.

Wanneer je kiest voor een mooie finishing touch komt je trouwjurk nog mooier uit en ben je al vanzelf de mooie stralende bruid.

De mensen bij Juwelier Wolters kunnen je hierin adviseren. Neem een foto van je trouwjurk mee, dan kunnen zij je nog beter adviseren.







Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.



Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: