← Vorige pagina
Mooie trouwlocaties in Drenthe
19 mei 2020


Denk je erover na om te trouwen in Drenthe? Groot gelijk! Drenthe staat bekend om zijn mooie natuurgebieden. Je vindt er dan ook veel trouwlocaties midden in de prachtige natuur. Ook is het mogelijk om in een Drents monumentaal pand of een sfeervolle industriele locatie in het huwelijksbootje te stappen. Trouw je liever in een luxe zaal? Uiteraard zijn er in Drenthe ook verschillende hotels waar je uit kunt kiezen. Er is voor ieder wat wils! Lees verder om alvast wat inspiratie op te doen voor een geschikte trouwlocatie.

Trouwen in een dierenpark

Een dierentuin is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het kiezen van een locatie om te trouwen, maar daardoor zeker niet minder geschikt. Bij WILDLANDS in Emmen trouw je onder toeziend oog van wilde dieren. Het jawoord geven met uitzicht op de savanne met na afloop een heerlijk diner in de jungle zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke trouwdag.

Een hotel midden in de natuur

Veel mensen kiezen ervoor om in een hotel te trouwen. Een voordeel hiervan is dat je dan niet naar verschillende plekken hoeft af te reizen. Dineren kan op dezelfde locatie en gasten kunnen zelfs blijven slapen indien gewenst. In Drenthe vind je bijvoorbeeld het Fletcher Hotel Restaurant De Zeegser Duinen. Deze officiële trouwlocatie ligt midden in natuurgebied De Drentsche Aa en biedt vele trouwmogelijkheden, inclusief romantische bruidssuite.

Een sprookjesachtig kasteel als trouwlocatie

Een bruiloft omringd door prachtige kasteeltuinen, wie droomt daar nou niet van? In de regio Drenthe vind je verschillende trouwkastelen, zo ook De Havixhorst. Bij deze stijlvolle trouwlocatie kun je kiezen voor een luxe diner of een uitgebreide barbecue. Ook een spetterend feest behoort tot de mogelijkheden. Je trouwdag sluit je af met een overnachting in de bruidssuite van het châteauhotel en ‘s ochtends geniet je samen van een heerlijk ontbijt in de boomgaard.






Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.



Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: